Zeytinyağı elde etmek için zeytin ve çekirdeği kırılıp ezilerek hamur haline getirilir.
Adını Balıkesir’in Ayvalık ilçesinden alan ‘Ayvalık Zeytini’ çeşidimiz, İzmir, Ayvalık ve Edremit körfezini takiben Çanakkale ilimizin de bazı bölgelerinde yetişmektedir. Ayrıca Edremit, Yağlık, Midilli, Şakran adları da yörelerde kullanılmaktadır.
Yağ üretebilecek olgunluğa ulaşan, ekim ayı başında rengi henüz yeşilken hasadı yapılan, tüm aroma ve fenolik değerlerinin en üst seviyede, asit oranının ise en düşük seviyede olduğu zeytinlerin toplanıp sıkılması ile elde edilen zeytinyağıdır.
Erken hasat ve soğuk sıkım Capella Natürel Sızma Zeytinyağı’mız ile hazırlayabileceğiniz müthiş bir Ege lezzeti
Erken hasat ve soğuk sıkım Capella Natürel Sızma Zeytinyağı’mız ile hazırlayabileceğiniz müthiş bir İtalyan lezzeti!
Erken hasat ve soğuk sıkım Capella Natürel Sızma Zeytinyağı’ mız ile hazırlayabileceğiniz farklı ve sağlıklı bir lezzet ;
Erken hasat ve soğuk sıkım Capella Natürel Sızma Zeytinyağı’mız ile hazırlayabileceğiniz farklı ve sağlıklı bir lezzet
Capella Zeytinyağı gezdirip nohut ve maydonoz ile süsleyerek sofranıza renk katabilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.