ZEYTİNYAĞININ 3 POZİTİF ÖZELLİĞİ

Zeytinyağının pozitif özellikleri 3 başlık altında toplanır ?

 

 

 

Zeytinyağının pozitif özellikleri 3 başlık altında toplanır ;

 

Meyvemsi tat: Erken hasattan elde edilen yağın aroması yeşil meyveyi, kokusu ise taze biçilmiş çimen
kokusu ile diğer yeşil meyveleri anımsatır.

 

Acımsı tat: Erken hasat yeşil zeytinden üretilmiş yağın karakteristik ilk tadıdır. Dilin ‘’V’’ bölgesindeki
tat alma hücreleri ile belirlenir.

 

 

Yakıcı tat: Yağın duyusal karakteristiği olan yakma hissidir. Çoğunlukla meyvenin başlangıcında hala
yeşil olan zeytinlerden üretilen yağlarda hissedilir.

 

 

Etiketler: Zeytinyağının pozitif özellikleri 3 başlık altında toplanır, zeytinyağı, zeytinyağının pozitif özellikleri, capella zeytinyağı
Nisan 02, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR