ERKEN HASAT YANİ EKİM AYINDA TOPLANAN AYVALIK ÇEŞİDİ ZEYTİNLERİMİZ, AYNI GÜN İÇERİSİNDE MAKSİMUM 22 DERECE SICAKLIKTA, SOĞUK SIKIM TEKNİĞİ İLE, ANTİOKSİDAN, POLİFENOL VE AROMALARI EN YÜKSEK SEVİYEDE İKEN SIKILARAK ZEYTİNYAĞINA DÖNÜŞÜR. ÜRÜNLERİMİZ SIKIMDAN HEMEN SONRA KAĞIT FİLTRELERDEN GEÇİRİLİR.
YOĞUN MEYVEMSİLİK, ACILIK, YAKICILIK İLE DENGELİ BİR ZEYTİNYAĞI AYVALIK ÇEŞİDİMİZ. AYRICA , ERKEN HASAT ZEYTİNYAĞININ AĞIZDA İKEN NEFES ALDIĞINIZDA BOĞAZ BÖLGESİNDE HİSSETTİRDİĞİ ACILIK VE YAKICILIK OLUMLU DUYUSAL ÖZELLİKLERİNDENDİR.
TAZE BİÇİLMİŞ OT KOKULARININ YANISIRA, YEŞİL ELMA, YEŞİL ERİK, ÇAĞLA BADEM, DOMATES SAPI KOKULARI BASKIN ZEYTİNYAĞIMIZDA.
ANTİOKSİDAN ÖZELLİĞİNDEN MAKSİMUM FAYDALANMAK İÇİN ÇİĞ TÜKETİLMESİ TAVSİYE EDİLİR.
ZEYTİNYAĞLARIMIZ ISI VE IŞIK ALMAYAN KLİMATİK ORTAMDA VE KROM TANKLARDA MUHAFAZA EDİLMEKTEDİR.
AROMA YOĞUNLUĞUNU KORUMAK İÇİN ÇELİK TANKLARIMIZA ARGON GAZI BASILARAK ZEYTİNYAĞININ HAVA İLE TEMASI ENGELLENİR.
2023 ERKEN HASAT SOĞUK SIKIM ''AYVALIK ZEYTİNYAĞI'' ANALİZ SONUCU
* ASİDİTE 0,29
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.