ERKEN HASAT YANİ EKİM AYINDA TOPLANAN ''ARBEUINA'' ÇEŞİT ZEYTİNLERİMİZ AYNI GÜN İÇERİSİNDE, MAKSİMUM 22 DERECE SICAKLIKTA, SOĞUK SIKIM TEKNİĞİ İLE SADECE 12 DAKİKA İŞLEM GÖREREK, ANTİOKSİDAN, POLİFENOL, AROMALARI EN YÜKSEK SEVİYEDEYKEN SIKILARAK ZEYTİNYAĞINA DÖNÜŞÜR. ÜRÜNLERİMİZ SIKIMDAN HEMEN SONRA KAĞIT FİLTRELERDEN GEÇİRİLMEKTEDİR.
YOĞUN MEYVEMSİLİK, ACILIK, YAKICILIK İLE DENGELİ BİR ZEYTİNYAĞI ARBEQUINA ÇEŞİDİMİZ. AYRICA ERKEN HASAT ZEYTİNYAĞININ AĞIZDA İKEN NEFES ALDIĞIMIZDA BOĞAZ BÖLGESİNDE BIRAKTIĞI ACILIK VE YAKICILIK OLUMLU DUYUSAL ÖZELLİKLERİNDENDİR.
TAZE BİÇİLMİŞ OT KOKULARININ YANISIRA, YEŞİL ELMA, ÇAĞLA BADEM, OLGUNLAŞMAMIŞ MUZ, TAZE DOMATES SAPI KOKULARI BASKIN ÇEŞİDİMİZDE.
ANTİOKSİDAN ÖZELİĞİNDEN MAKSİMUM FAYDA SAĞLAMAK İÇİN ÇİĞ TÜKETİLMESİ TAVSİYE EDİLİR.
ZEYTİNYAĞLARIMIZ ISI VE IŞIK ALMAYAN KLİMATİK ORTAMDA VE KROM TANKLARDA MUHAFAZA EDİLMEKTEDİR.
AROMA YOĞUNLUĞUNU KORUMAK İÇİN ÇELİK TANKLARIMIZA ARGON GAZI BASILARAK ZEYTİN YAĞININ HAVA İLE TEMASI ENGELLENİR.
2022 REKOLTE ERKEN HASAT SOĞUK SIKIM CAPELLA ''ARBEQUINA ZEYTİNYAĞI'' ANALİZ SONUÇLARI
* POLİFENOL 567
* ASİDİTE ORANI 0,13
2022 Capella ‘Arbequina Zeytinyağı' analiz sonuçları
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.